Sporty kvinde

4 alternative gaver, du kan forære din mor, hvis hun er den sporty type

Hvis du har en mor, som godt kan lide at dyrke motion, så kan du tage udgangspunkt i denne interesse, når du skal vælge den helt rigtige gave til mors dag.

Herunder følger en række gode bud på gaver, der egner sig perfekt til mors dag, hvis du har en mor, som godt kan lide at bevæge sig og få pulsen op.

#1: Løbesko

Løbesko er uundværlige, når man dyrker motion – og de er især uundværlige, hvis din mor godt kan lide at løbe. Der er mange forskellige muligheder, men det er væsentligt, at du først og fremmest kender til din mors løbestil og skostørrelse, hvis du vil forære hende et par løbesko. Skoene er nemlig ubrugelige, hvis hun ikke kan passe dem.

#2: Håndvægte

Kan din mor godt lide at få pulsen op, så har hun garanteret det udstyr, hun skal bruge i forvejen. Cardiotræning er dog kun én ting – det kan også være, at hun gerne vil i gang med at øge sine muskelgrupper. Her kan du i stedet vælge at forære hende et par håndvægte, så hun kan begynde at styrketræne derhjemme.

#3: Kreatin

Kreatin øger kroppens præstationsevne, og det er derfor essentielt, når du træner intensivt. Kroppen er i stand til selv at producere kreatin, men produktionen varierer, og derfor er det sjældent, at kreatinlagrene er helt fyldt op. Derfor bør man tage kreatin som kosttilskud, hvis man vil have det maksimale udbytte af sin træning. Læs mere her.

#4: Yogaudstyr

Yoga er efterhånden noget, som mange danskere dyrker. Det er en form for meditativ sport, og det er sundt for både krop og sjæl. Der er derfor god grund til at gå i gang med yoga, når man kommer op i årene, da det hjælper med at holde kroppen i gang – og så er det et fremragende supplement til eksempelvis cardiotræning.

Du kan få mange forskellige former for yogaudstyr, og hvis din mor ikke i forvejen dyrker yoga, så kan det være en god idé at forære hende et introkursus eller lignende i gave, så hun kan prøve kræfter med det, før hun får udstyr i gave. Hvis hun allerede dyrker yoga, så kan hun formentlig ikke få udstyr nok, og så er det en oplagt gave.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!