Kvinde med stegepander

En gave til din mor, som hun ikke slipper let

Der er mange ideelle mors dag-gaver, du kan give til din mor. Blomster, smykker, et gavekort til en omgang manicure, som du og din mor kan nyde i fællesskab. Du kan dog også vise din mor din påskønnelse, ved at give en mere praktisk gave – herunder en slip-let pande.

Gør madlavningen nemmere for din mor

En stegepande er ikke blot en stegepande. De fleste stegepander kan nu fås med den nye smarte funktion kaldet non-stick, eller på dansk kaldet slip-let.

Og hvad betyder det for din mor? Til at begynde med, så betyder det, at hun kan spare på sine kræfter. Hvis din mor er en ældre dame, skal hun ikke bruge særlig mange kræfter på at vende maden i panden. Slip-let pander er indbygget med en overflade, der bogstavelig talt giver let slip på maden på panden – derudover kan man reducere brugen af fedtstof, samt risikoen for at brænde maden på.

Let rengøring så I kan bruge tiden på hygge

Når og hvis du vælger at anskaffe en slip-let pande til din mor (f.eks. på mors dag), klareres rengøringen på ingen tid – det er en fordel din mor højst sandsynligt vil værdsætte. Pandens overflade skal kun have en let rensning og tørring, og så er den så god som ny. Udover det, er der også fordelingen af varmen. Slip-let pander fordeler varmen ligeligt, så der ikke er nogen områder der er varmere end andre – dette er klart en fordel, når der er meget mad på panden.

Slip-let har naturligvis også flere fordele i forhold til normale pander, heriblandt mindre risiko for rust og skader. Slip-let pander produceres med en robusthed, som ikke kan sammenlignes, med den almindelige pander produceres med. Dette betyder, at din mor ikke skal ud og købe en ny pande lige med det samme.

Slip-let pander er beregnet til al slags mad, specielt ”skrøbeligt” mad. Med dette menes der, at mad som fisk med skind, æg, pandekager, osv., let kan vendes i panden, uden at stykker kommer til at sidde fast på overfladen. Med en slip-let pande, beholdes ikke kun hele formen, men også hele smagen. Slip-let pander efterlader den naturlige smag i maden, da aromaen hverken siver ned i panden eller i det fedtstof, der anvendes til stegningen.

Slip-let pander opvarmes meget hurtigere end almindelige pander, og sparer din mor for tid, samt for unødvendige anstrengelser. 

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!