Gave og blomster til mor

Få inspiration til årets Mors dags gave hos Bloomit

Mors dag er lige på trapperne, men er du træt af at give den samme buket hvert år? Så er vi her til at hjælpe dig med lidt mors dag gave inspiration!

Du kan finde inspiration til Mors dags gaven her, hvor det også er muligt for dig at bestille din søde hilsen. Det er ofte en god ide at bestille i god tid, siden de forskellige blomsterhandlere og butikker er pressede på Mors dag, og derfor kan have andre deadlines end normalt.

Hvis du vil være sikker på, at du kan undgå stress på denne vigtige dag, og at din mor bliver glædeligt overrasket, så anbefaler vi dig at gå på opdagelse hos Bloomit. Her kan du bestille allerede i dag og overlade stress og jag til dem!

Overrask med en gavekurv til Mors dag

Ønsker du at give din mor noget anderledes i år? Så er en skøn gavekurv det helt rigtige valg! Der findes et hav af forskellige gavekurve, så det vigtigste er at tænke over, hvad din mor holder af (udover dig selvfølgelig!).

Er hun mest til chokolade, lakrids eller måske er hun helt vild med specialøl? Du kan naturligvis også tilføje en sød plante eller smuk buket til din gavekurv for den helt perfekte overraskelse eller droppe kurven helt, og købe nogle gode flasker vin eller specialøl pyntet med blomster.

Hos Bloomit finder du mange lækre variationer af gavekurve, bl.a. gavekurve som selvfølgelig indeholder mors dag chokolade, til moren med en sød tand.

Elegante hatteæsker

Hvis du ikke ønsker at give en buket igen i år, men stadig ikke vil have, at hun skal undvære de smukkeste blomster, så er tidens store trend helt perfekt: en gammeldags hatteæske pyntet med smukke, friske blomster.

Sammen bliver de til en sød og elegant blomsterdekoration, der kan passe ind i ethvert hjem. De skønne hatteæsker er også blevet populære af en anden grund end deres flotte udseende: de er virkelig lette at passe!

Blomsterne kan vandes direkte i æsken, så de forbliver friske i lang tid, og er derfor den perfekte gave.

Levering i hele Danmark

Når du bestiller en hilsen fra Bloomit, har du mulighed for at få den leveret til hele Danmark – endda med samme-dags levering! Vi anbefaler dog at bestille i god tid, da der kan være tidligere deadlines op til Mors dag.

De leverer desuden både til privat- og erhvervsadresser, så du kan overraske din mor, selv hvis hun er så uheldig at skulle arbejde på Mors dag. Hvem vil ikke gerne modtage en kærlig tanke i løbet af deres dag? De vil huske din overraskelse i lang tid fremover!

Bestil din hilsen allerede nu, så du er sikret den bedste Mors dags gave. Bloomit leverer i hele landet sammen med deres dygtige partnere, som glæder sig til at hjælpe dig med at overraske din mor på denne vigtige dag.