Gaveguide: 5 oplagte gaveideer til mors dag

Hvert år den anden søndag i maj, falder mors dag. En dag hvor vi hylder vores mødre for de egenskaber og værdier de har videregivet og tilbragt i os. En dag hvor vi takker med forkælelse for at vise vores taknemmelighed og kærlighed.

I anledning af denne særlige dag, har vi i denne artikel samlet en mindre guide til 5 oplagte gaveideer. Gaveideer der stort som småt, og med uden tvivl, vil falde i god jord, og skabe stor glæde.

Mors dag er ikke sat i verden med formålet om at investere dyre domme i alverdens gaver. Man behøver derfor ikke bruge hele sin opsparing på den næste mors dags gave. Vigtigt er det blot, at den uden ord, fortæller hvor meget man holder af hende. Derfor en gave som er valgt med udgangspunkt i hende, og som tager højde for hendes interesser, stil og væremåde. Det er den perfekte mors dags gave, og den kan findes i alt mellem et prisleje fra 100 kr. til 1.000 kr.

Gaveguide: Mors dags gave

Tørklæder til håret

Et tørklæde er noget enhver kvinde kan have brug for, og som uden tvivl vil pryde om både hals som hår. Find smarte tørklæder til håret hos LÉ MOSCH, der har et stort udvalg af diverse mønstre og farver. Vælg et tørklæde som harmonerer med lige netop din mors stil, og som automatisk vil henlede opmærksomheden på hendes outfit og udseende. En accessorie der er designet til at skabe et ekstra luksuriøst element i hverdagen. Ønsker man ikke at bruge det i håret, kan de fine silketørklæder også bindes om halsen.

En buket blomster

De fleste sætter pris på en lækker velduftende buket til hjemmet. Yndige blomster som kan skabe fornyet liv til rummet, og sprede stor glæde. Blomster er gerne noget man vil investere i hele tiden, men som man sjældent får gjort i en travl hverdag. En fin buket med alle din mors yndlingsblomster og farver, er derfor en oplagt mors dags gave.

Spa – dag

Trænger din mor til rigtig selvforkælelse, kan en spa-dag være en yderst værdsat gaveide. Dette hjælper til at skabe et afbræk fra dagligdagens gøremål, hvor din mor virkelig bliver fokuspunktet for dagen, og får lov til at slappe rigtig af i krop og sjæl. I Danmark findes der mange gode bud på alverdens spa-oplevelser til overkommelige priser.

Et kursus

Har din mor længe drømt om at prøve kræfter med at lære at male keramik, barista kaffe eller måske flødeboller? – Et kursus er en anderledes og sjov oplevelse hvor man kan give mulighed for at skabe et frihed til læring af lige noget som din mor elsker. Tag hende under armen, og udfordrer jer i selskab med hinanden for en hyggelig mor datter dag.

En personaliseret gave

Der er mange måder hvorpå man kan gøre en gave særlig personlig. En populær og oplagt mulighed er ved at vælge et produkt med indgravering. Flere steder er det muligt at få foretaget en indgravering i alt fra smykker til kopper og nøgleringe. Mulighederne er mange, og her er det blot om at finde et produkt som falder i din mors smag. Med indgravering er det kun fantasien der sætter grænser. Indgraver en sød og kærlig besked eller et særligt qoute der hver dag vil minde din mor om dig og hvorfor du holder så meget af hende.

Ydermere kan du gøre din gave mere personaliseret ved at tilføje et sødt kort hvor der er lagt en sød tanke bag hvert enkelt ord. Ofte er det ikke at vi i dagligdagen får nævnt hvor meget vi egentlig holder af vores mor, og hvor meget vi sætter pris på hende. Et kort kan være en god måde at få nedskrevet denne taknemmelighed på.