nybagt mor

Giv den nybagte mor lækre gaver til den lille ny på mors dag

Med titlen som den nybagte mor medfører det også, at den anden søndag i maj måned pludselig har fået en særlig betydning. Mors dag er nu blevet en ting i husstanden og spørgsmålet falder jo så; hvad skal man give hende?

På den ene side kan du udnytte dagen til at forkæle hende, men på den anden side kan du også vælge at udnytte situationen til at købe noget beregnet til den lille nye.

Gaverne til hende

Skulle du vælge at gå efter gaver til hende, så er der jo et hav af muligheder både indenfor oplevelser, ud og spise en æske fin chokolade, blomster etc.

Det gode ved mange af disse gaver er, at selvom de glæder og giver en stemning for en kort stund, så er det ikke noget som i længden kommer til at fylde og stå i vejen, hvor man vil stå med spørgsmålet ”Hvor er pladsen til dette henne?”, for chokoladen spises, så æsken kan kyles ud, blomsterne visner, og oplevelsen foregår udenfor med gode minder at se tilbage på.

Samtidig giver det også en god mængde kvalitetstid mellem jer indbyrdes, som kan være med til at sætte glæde i hjemmet trods for den igangværende periode med for lidt søvn og mange gøremål for dagen.

Gaverne til jeres nye

Derimod hvis du vælger at give en gave til jeres nye, så udnytter du for det første en situation, hvor en gave skal gives til at købe noget, som man alligevel står og mangler.

Laver man et lille besøg til luxkidz.dk’s hjemmeside vil man med lethed kunne finde noget, som er ideelt til at glæde fruen på hendes dag, og man kan lige så godt være forberedt på det.

Den ene dag handler det måske om at købe suttesnor og service, men det er de mere faste ting, som kan glæde det kære barn flere år frem i tiden. Det samme gælder alverdens flotte trælegetøjs modeller fra Konges Sløjd, som kan holde til de vilde lege, der er i vente. Men efter disse er købt, så kommer tøjet.

Ben og arme bliver længere, og derfor kan det altid være en idé at kigge på noget af alt det flotte og farverige tøj hos Luxkidz, der passer til forskellige aldre, køn og størrelser.

Det vil med sikkerhed også bringe god glæde i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 2