Gardiner i stue

Giv mor et tilskud til hendes ønskede gardiner

Mors dag er en begivenhed, der fejres verden over hvert år den anden søndag i maj. Her kan du være med til at hylde og værdsætte mødrene, og den opgave de opfylder eller forsøger på. Selvfølgelig skal du mest af alt anvende lejligheden til at fejre og forkæle din egen mor.

Gaveidéer til mors dag

Traditionen er på mors dag, som ved så mange andre begivenheder, at moderen skal modtage en gave fra sine børn. Det er populært at give moderen et smykke eller en beklædningsgenstand, hvis budgettet rækker. Men hvor kan det være frustrerende ikke at have råd til at købe det sin mor allerhøjest ønsker sig.

Har du eksempelvis ikke råd til de gardiner hun så inderligt ønsker sig, så kan du jo give et tilskud til dem i gave. For det første giver du hende noget, der går til det hun gerne vil have. For det andet, vil din mor vide, at du har givet alt til hende, du kunne. Et tilskud til de nye gardiner som hun altid har ønsket sig viser tydeligt din ægte sødme og kærlighed til din mor.

På trods af at det bare er et tilskud, vil din mors hjertet smelte over denne morsdagsgave. Hun vil blive rørt af al den tid og energi, du har brugt på at fremme hende lykke. Forskellige typer af gardiner kan du se her efter mål, så du kan blive vejledt til at finde de rigtige gardiner.

Mors dag samler os

Hvorfor fejre mors dag? Ifølge nogen er det en ubrugelig og overfladisk tradition, der overhovedet ikke er dansk i sin opstandelse. Men vi skal alligevel bevare traditionen om at fejre mors dag, fordi vi alle sammen har eller har haft en mor. Og så er det faktisk i det hele taget de færreste af de traditioner, vi typisk fejrer, som er dansk opfindelse.

Selvfølgelig er mors dag en plage at fejre for de, der har oplevet eller gennemgår et stort svigt af deres mor. For de flestes vedkommende, har de en god mor, og derfor er mors dag en sikker gevinst.

Det er noget, vi kan samles om. Kærligheden til moderen forstår vi alle på trods af forskellige aldre, religioner, interesser og geografiske placeringer. Globalt set er moderkærligheden en universel følelse.

Vi kan alle relatere til historier om kærlighed, tryghed og taknemlighed til et individs mor, eller manglen på samme, på trods af, at den foregår på den anden side af kloden. I dét vi alle er kommet til denne jord, fordi hun lod os føde og har taget vare på os inde i sin mave ni måneder forinden.