Smuk seniorkvinde

Giv skønhed i gave til mors dag

Ønsker din mor sig at få reduceret rynker, få et løft, en fedtsugning eller en anden skønhedsoperation eller -behandling, så er det en oplagt idé at give hende et tilskud til det i gave til mors dag. For sådan et indgreb kan godt være kostbart – afhængig af hvad det er hun går og drømmer om at få lavet.

Når det er mors dag, vil du naturligvis gerne give din mor den bedste gave nogensinde. Og en gave, som hun har ønsket sig, vil helt sikkert give point på kontoen.

Giv hende et tilskud til en skønhedsoperation

Du synes garanteret, at din mor er smuk, som hun er. Men er der et eller andet ved hendes udseende, der generer hende selv, så vil hun blive ved med at ærgre sig over det. Og så kan du komme med nok så mange, ”du er smuk, som du er, mor”. Det siver ikke ind. Og det tager fokus fra andre ting i hendes hverdag.

Så hvorfor ikke hjælpe hende med at få det, som hun allermest ønsker sig – skønhed. Book tid her, så er du sikker på hun kommer afsted.

Sammen med tiden kan du så give hende det beløb, du har tænkt dig at bruge på hendes gave. En anden fordel ved at give et tilskud til en skønhedsoperation eller -behandling er, at du kan give lige nøjagtigt det beløb, som du har tænkt dig og alligevel være med til at opfylde hendes ønske.

Slå jer sammen om gaven

Er I flere søskende, kan I med fordel slå jer sammen om gaven, så jeres mor får et endnu større tilskud til det indgreb, hun ønsker sig. Og jo mindre skal hun jo selv spæde til.

Er I kreative kan I lave en sjov pengegave, så det ikke bare er penge i en kuvert – selvom det garanteret også vil falde i god jord.

I kunne f.eks. rulle pengesedler sammen og komme dem ind i en stor engangssprøjte eller i flere små sprøjter og pakke dem ned i en æske. Der er næsten altid en sprøjte involveret i en skønhedsoperation, så mon ikke hun vil forstå prajet.

Med sådan en gave har du været med til at opfylde din mors ønske og måske endda give hende bedre selvværd.