Ældre datter med sin gamle mor

Glæd din elskede mor med en rejse for livet

Der er få ting, der er bedre end at komme ud og rejse. For mange er det både livsbekræftende og afstressende at lægge det vante bag sig og drage ud i verden. Ligegyldig om det er en skiferie i Alperne, en vandretur i det nordlige Sverige, et roadtrip i USA, eller måske blot en solferie i det sydlige Spanien, så kan en rejse gøre underværker for de fleste.

Så hvorfor ikke virkelig give den gas denne mors dag, og vise din mor, hvor meget du elsker hende, ved at glæde hende med en rejse for livet? Måske kan du planlægge med dine søskende, så I kan arrangere en familietur – eller måske har din mor fortjent at komme afsted på en alenetur, med veninderne eller med manden?

Mulighederne er mange, men en rejse ville være en unik og mindeværdig gave på mors dag.

Følg hende afsted hele vejen

Sørg for at bestil en rejse gennem et troværdigt og gerne etableret rejsebureau, eller måske har du modet på arrangere turen selv? Du kan sagtens selv booke fly og billetter, og dermed sammensætte lige præcis den rejse til din mor, som du ved, at hun ville elske.

Dermed, kan du, også selvom du ikke tager med hende ud at rejse, sørge for at hun har det godt under hele turen.

Du kan endda holde øje med, om hendes fly er aflyst, både på vej ud og på vej hjem. På den måde skal hun ikke bekymre sig om noget, når hun tager på den rejse for livet, som du har givet hende i gave til mors dag.

Og du ved, hvornår du skal være i lufthavnen for at hente hende. Du kan bruge denne danske guide til at finde ud af, hvordan du tjekker om din mors fly er blevet aflyst eller ej.

Flyv fra en lufthavn tæt på din mor

Man kan efterhånden flyve til udlandet fra det meste af Danmark. Så hvis det skal være nemt, kan du jo vælge en lufthavn, der ligger tæt på din mors bopæl. På den måde, bliver det allerede en god start på rejsen, da hun ikke skal tidligt afsted, for at nå sit fly.

Du kan for eksempel fra Århus Lufthavn flyve til blandt andet Berlin, London, Gdansk og Rom. Og fra Odense Lufthavn kan du for eksempel flyve til Napoli, Edinburgh, Dublin og Kreta. Billund Lufthavn og København Lufthavn har naturligvis også en masse afgange til hele verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 18 = 22