fiskeriudstyr

Her er 5 ideer til aktiviteter med din mor

Det er dejligt at tilbringe tid med sin mor, især på mors dag, men er du løbet tør for ting, I kan lave udover at drikke kaffe og sludre, kan du her i artiklen finde 5 forslag til aktiviteter med din mor.

Nogle af vores forslag vil være oplagte, og andre vil med sikkerhed være nogle, som du ikke før har overvejet.

Lær noget nyt sammen

Man er aldrig for gammel til at lære nyt, så selvom din mor måske ikke længere er helt ung, er hun stadig modtagelig overfor ny viden. Din mor har med stor sandsynlighed delt ud af sin visdom og lært dig en masse, så hvorfor ikke give lidt igen?

Du behøver ikke være nødvendigvis selv være en gudsbenådet guitarspiller, en haj i et køkken eller dygtig til at jonglere, for hvis du ikke selv besidder talenter, som mor skal lære, kan I tilegne jer ny viden eller nye evner sammen hos en tredjepart.

Et madlavningskursus, undervisning i spansk eller måske en guidet tur på et museum kan give jer masser af ny viden, emner at tale om i fremtiden og rigeligt med gode minder sammen.

Lad mor få indblik i din hobby

Noget af det mest interessante i verden, hvis man spørger din mor, er med sikkerhed dig og dit liv. Du kan derfor i mange tilfælde gøre mor glad, hvis hun for alvor får lov at blive en del af og få mere kendskab til din dagligdag.

Hvis du fx elsker at tilbringe tid ved vandet, hvor du kan bruge timevis på at fange fisk, kan du invitere mor med på fisketur. Giv hende lidt af dit fiskegrej og lad hende så slå sig løs med en fiskestang.

Der er ingen garantier for, at mor også bliver bidt af fiskeri og ender med at blive lystfisker som dig, men det er heller ikke intentionen. Det vigtige er, at I tilbringer tid sammen, og at mor bliver klogere på din hobby eller passion.

Tag i biografen

Vi kender ikke mange mennesker, som ikke sætter pris på en god film. Derfor kan du med fordel invitere mor med en tur ind i biografmørket, hvor i sammen kan læne jer tilbage i de bløde sæder og nyde en god film.

Gør lidt ekstra ud af at finde en film, som I begge vil kunne lide. Selvom du elsker hurtige biler og letpåklædte damer, er det ikke sikkert, at Fast & the Furious er noget for mutti. Du ved bedst selv, hvad din mor er til af film på det store lærred.