flot og moderne stue

4 anderledes ideer til fødselsdagsgaven til mor

Hvis du skal finde en god gave til din mor i anledning af hendes fødselsdag, kan du med fordel vælge en lidt anderledes gave. Hvis du er på bar bund i forhold til inspiration, så følger her en række konkrete bud på anderledes fødselsdagsgaver til mor.

Det er en god idé at vælge en gave, som ikke bare er af den helt almindelige slags. Når du vælger en anderledes gave, handler det naturligvis om, at du skal bryde med konventionerne, men samtidig finde en gave, som din mor vil blive glad for.

Herunder følger fire konkrete bud på anderledes gaver, der formentlig vil vække glæde – men de er ikke for alle. Du bør derfor overveje grundigt, om din mor vil blive glad for dem, da de kan have den modsatte effekt, hvis de ikke falder i god jord.

#1: En tur i sommerhus

Hvem elsker ikke en hyggelig tur i sommerhus? Det gør de fleste – og du kan derfor med fordel booke en sommerhustur, hvor du tager din mor og måske også resten af familien med. Den bedste gave, man kan give, er mere tid sammen med familien.

#2: Et abonnement til senior dating

Har din mor ingen mand? Så er det da på tide, at hun får pudset sine scorereplikker af. Med et abonnement på senior dating, er der lagt i ovnen til en masse spændende dates – og måske finder hun endda drømmemanden. Man bliver aldrig for gammel eller erfaren til at finde kærligheden igen.

Du bør dog være sikker på, at din mor rent faktisk har lyst til at finde kærligheden igen. Du kan selvfølgelig godt skubbe i dén retning ved at give hende et abonnement til seniordating, men hvis ikke hun får det brugt, er det penge ud af vinduet.

#3: Træhylder til væggen

Træhylder til væggen er pæne, og så er de praktiske. Hvis du synes, at din mor kunne bruge lidt mere opbevaringsplads, kan du med fordel investere i en smuk træhylde til hendes væg, hvor hun kan placere nogle af de genstande, der ellers ligger og flyder.

#4: Rengøring af hele hjemmet

De fleste har bedre ting at bruge tiden på end at gøre rent. Derfor kan du overraske hende med en hovedrengøring, som helt sikkert vil falde på et tørt sted. Det er ikke sikkert, at der er behov for det lige nu, men hvis du forærer hende et abonnement på rengøring, kan hun gøre brug af det, når hun har lyst.