Investeringsgraf

Sådan får du råd til en uforglemmelig mors dag-gave

Går du op i at give mors dag-gaver, og fortjener din mor kun det bedste? Så kan det nemt blive en dyr fornøjelse, hvis du vil give hende en mors dag-gave, hun aldrig glemmer. Der er dog mulighed for at tjene gavens værdi ind, hvis du ved, hvad du kan gøre.

Mors dag i Danmark falder altid den 2. søndag i maj. Dagen er en oplagt mulighed for at fortælle din mor, hvor meget du holder af hende. Det kan du for eksempel gøre med et håndskrevet kort og en gave.

Men hvis du ikke er så vild med idéen om at bruge så mange penge, kan det blive et irritationsmoment hver gang, du skal forære en gave til en, du holder af.

Du holder sikkert ekstra meget af din mor, og jeres tætte relation vil du forståeligt nok gerne belønne med en gave, fordi hun fortjener det. Det kan være, du vil give hende en rejse til en europæisk storby sammen med dig, et smykke, hun længe har drømt om, eller et nyt designermøbel. Alle tre ting er gaver, din mor aldrig vil glemme. Og hvad er bedre, end en gave, man ikke forventer?

Giv en uforglemmelig gave til din mor

Vil du give din mor en uforglemmelig gave til mors dag uden at have dårlig samvittighed over at have brugt mange penge, kan du overveje, om du vil investere. Det behøver ikke være aktier, du skal til at sætte dig ind i. Men hvis du har råd til det, kan det være en idé at se nærmere på det, der hedder crowdlending.

Ved du ikke noget om crowdlending i forvejen, er der hjælp at hente. Sitet Min Investering har for eksempel lavet en stor guide over crowdlending for begyndere.

Crowdlending er, når du tjener penge ved at låne penge til andre. Du kan for eksempel låne penge til andres forbrugslån, rejse, renovering osv. Du har mulighed for at få et højt afkast med relativ lav risiko.

Og du behøver ikke være decideret rig for at kunne gøre det. For faktisk kan du investere helt ned til 50 kr. Det kan være, du skal begynde at investere et så lille beløb for at se, hvordan konceptet fungerer. Så kan du bagefter overveje, om det er noget, du har lyst til at prøve igen med højere beløb.

Finanswatch.dk har bl.a. skrevet om crowdlending, at konceptet vinder frem som alternativ investeringsmulighed. Det kan du læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

81 − = 73