Mor der modtager blomster af sin datter

3 gode grunde til at forkæle din mor med blomster og lækkerier på mors dag

Dette er en sponseret artikel.

Hvor ofte har din mor ikke hjulpet dig med lektier, kærestesorger og lidt ekstra penge på kontoen? Eller givet dig et knus og lidt kærlighed, når du virkelig havde brug for det? Mødre er fantastiske, og det skal selvfølgelig fejres med blomster og lækkerier på mors dag. Læs med her, hvor vi har samlet 3 gode grunde til, hvorfor og hvordan du kan forkæle din mor på mors dag.

Der er mange gode grunde til, at du skal forkæle din mor på mors dag – og mindst lige så mange måder, du kan gøre det på! Køb en smuk buket blomster, væk hende med en lækker brunch på sengen og hav noget chokolade klar til eftermiddagskaffen. Sæt kryds i kalenderen den 2. søndag i maj, og se, hvor glad du kan gøre din mor med dine betænksomme gaver og forkælelser på mors dag.

Hvad skal du give din mor i mors dag gave?

Du kan heldigvis forkæle og overraske din mor eller dine børns mor på mange forskellige måder. Rækker pengene ikke særligt langt, kan du lave en flot tegning, en halskæde eller servere morgenmad på sengen.

Vil du forkæle din mor lidt ekstra på hendes særlige dag, er det oplagt at købe en overdådig buket blomster, en lækker gavekurv eller noget sødt, der får tænderne til at løbe i vand. Mange vælger at give blomster, fordi den søde gestus i den grad symboliserer kærlighed og taknemmelighed.

Vil du forkæle din mor udover det sædvanlige? Køb flotte blomster og lækkerier til mors dag.

1. Din mor er den bedste i verden

Der kan ikke slås nogen tvivl om, at mor er den bedste i verden. Din mor er med dig hele vejen fra dit første hik til din flotte studentereksamen – og langt ind i dit voksne liv. Hendes store omsorg og moderlige kærlige skal selvfølgelig æres på hendes helt særlige dag. 

2. Hun gør et fantastisk stykke arbejde

Har du selv fået børn, så ved du, hvor hårdt og tidskrævende det er. Mors dag handler derfor ikke nødvendigvis kun om din egen mor, men også om dine børns mor.

Vis dine børns mor, hvor taknemmelig og stolt du er over, hvor gode I er til at opdrage jeres børn og være en familie sammen. Forkæl hende lidt ekstra med en flot buket blomster, eller hjælp de små børn i hjemmet med at vise, hvor højt de elsker deres mor ved at hjælpe med at stryge en perleplade eller smelte stearinlys.

3. Mors dag er en hyldest til alle kvinder

Mors dag er en hyldest til vores alle sammens hverdagsheltinde. Til kvinden, der formår at få arbejde, kørsel frem og tilbage fra børnehave og skole samt madlavning til at hænge sammen.

Mors dag var oprindeligt en del af en større frihedskamp for kvinders rettigheder. Når du fejrer mors dag, er du derfor ikke alene med til at hylde din mor, men også resten af verdens mødre, der hver dag klarer ærterne derhjemme såvel som på arbejde.