Terrassevarmer

Giv din mor en terrassevarmer til mors dag

Mors dag nærmer sig, og du er på udkig efter den perfekte gave. Har du overvejet en terrassevarmer. Det er ikke kun en god gave, fordi den gør terrassen mere behagelig i flere dage af året. Den indbyder også til flere gode stunder og nye minder sammen.

Forestil dig sommerens mange aftenener på terrassen. Dagens sidste solstråler går på hæld, men vinen eller kaffen står stadig fremme, og snakken går. Eller måske er du mere til fordybelse og afslapning med en god bog?

Uanset hvilket scenarie din mor synes bedst om, så bliver det kun bedre med en terrassevarmer, som er den perfekte gave til din mor på mors dag.

Mors dag falder altid på den anden søndag i maj. Og hvis årets gave godt må kunne lidt mere end en buket blomster og et kort, så er det en god idé at begynde at overveje gaven i god tid.

Årets mors dags-gave kan være enten til din egen mor, eller du kan forære den til din kone eller kæreste – dine børns mor. Det er en skøn måde at vise hende, at du værdsætter hendes arbejde og evner som mor.

Hvilken terrassevarmer, der er den rette, kommer helt an på behov, budget og ikke mindst størrelsen på terrassen. Læs videre, og bliv klogere på, hvilken model du skal investere i.

Kend din mors behov og dit budget

Det er naturligvis forskelligt, hvilket budget vi har til mors dags-gaven. Hvis du har søskende, kan I eventuelt gå sammen om en fælles gave, og dermed få budgettet til at række til en lidt dyrere terrassevarmer i god kvalitet og med et flot design.

De billigste modeller er ret små og skal typisk monteres på væggen eller i loftet. Fordelen ved disse er, at de ikke fylder meget. Til gengæld kan de heller ikke flyttes rundt med, og designet i sig selv er måske ikke den største hyggespreder.

Vælger du en dyrere model har du mulighed for at købe en terrassevarmer, som gør mere end blot at varme. En model, hvor designet er smukt udformet passer perfekt til haven, balkonen eller terrassen.

En gaspejs er en smuk og naturlig måde at skabe varme på. Findes der noget hyggeligere end at se flammerne blafre, mens den behagelige varme breder sig?

De større modeller er ofte udstyret med hjul, hvilket gør det nemt at flytte rundt med terrassevarmeren, alt efter hvor der er behov for den.

Skab flere minder i haven

Mange der har en have eller terrasse, ville i virkeligheden ønske, at de havde mere mulighed for at opholde sig i den. Med en terrassevarmer kan netop dette ønske blive opfyldt.

Ikke nok med at varmen gør det muligt at sidde ude længere – haven kan også bruges på flere dage af året. Så kan din mor virkelig nyde udelivet, lige fra forårets første solstråler kommer frem og hele sensommeren med også. Giv din mor en terrassevarmer på mors dag, og giv hende en unik mulighed for at skabe flere skønne minder i haven eller på terrassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 3 =