Glad mor og datter

Husk at tænke på din mor på mors dag

To gange om året skal man huske at forkæle sin mor. Når hun har fødselsdag og når det er mors dag. Mange mødre forventer i en eller anden grad at få en lille ting fra sine børn. Det behøves ikke at være noget særligt. Bare tanken er nok.

De fleste mødre får en flot buket blomster eller en lille ting, som de kan bruge. Hvis der er flere børn kan det være en god ide, at man slår sig sammen om en ting til moren. Hun vil med garanti blive glad for gaven.

Derfor fejres mors dag:

Mors dag er en mærkedag, som har eksisteret i mange år. Traditionen strammer fra USA, hvor en kvinde ved navn Anna Marie arbejdede i en gruppe med mødre i mere end 30 år.

Anna Marie kæmpede for at få hyldet mødrenes arbejde i forbindelse med sygdom. Indførelsen af mors dag skete ikke imens Anna Marie levede.

I løbet af 50erne var kvinderne især glade for mors dag, da de blev hyldet af deres familie. På daværende tidspunkt var moren midtpunktet i familien og sørgede for, at familien fungerede på hjemmefronten.

Siden da har kvindeidealet taget en dramatisk drejning, da moren i dag er på lige fod med faren.

Hvad skal hun have:

Det er meget individuelt, hvad folk giver deres mor på mors dag. Nogen nøjes med en flot buket blomster, imens andre giver noget mere.

Ens mor vil elske at få en oplevelse sammen med børnene. Det kan f.eks. være massage, spaophold eller en tur ud at spise. De fleste mødre har travlt i deres hverdag, og kan godt komme til at glemme hverdagen lidt. Derfor er det en god ide, at forkæle hende med noget, så hun føler sig værdsat.

Gå i det kreative hjørne:

Hvis din mor mangler en ting til hjemmet, så gælder det bare om at få købt det til hende. Indimellem trænger man til at udskifte ting i køkkenet eller andet i sit hjem.

Vær i god tid, så du kan få udspurgt din mor om hvad hun mangler. Hvis du ikke har råd til det helt vilde, så kan hjemmelavede gaver være lige så gode som en købt gave.

Gå i det kreative hjørne, så din mor med sikkerhed bliver smask forelsket i det, som du har lavet til hende.

Gør din mor glad:

Hvis ikke din mor er vant til at få noget på mors dag, så er det på tide at ændre på dette. Hun bliver med garanti overrasket og meget glad for, at I har tænkt på hende. Der skal ikke meget til for at glæde ens mor, når det handler om hendes børn. Tilbring dagen sammen med din mor, så hun har en dejlig dag at tænke tilbage på.

Læs mere om mors dag lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

74 + = 76