Lille pige der giver sin mor en gave

Mangler du inspiration til gaven til mors dag?

En af de vigtigste mærkedage er mors dag. Det er her, man viser, at man virkelig sætter pris på sin mor og alle de ting, hun gør for en. Derfor er det heller ikke helt lige gyldigt, hvad man giver sin mor i gave til mors dag.

Det skal gerne være noget, som hun bliver glad for. Men skal det være en hjemmelavet gave, en oplevelse, en praktisk gave eller noget til boligen?

Ting til boligen har det ofte med at gå rent ind. Når man spørger en mor, hvad hun ønsker sig, så får man ofte en liste på ting til boligen, som hun går og drømmer om, men som hun ikke har købt, da hun helst ikke vil bruge for mange penge på sig selv, men hellere vil give sine børn en masse goder.

Her kan det være oplagt at give hende noget af det, som hun har gået og tænkt på.

Dit budget har naturligvis også indflydelse på, hvor stor en gave du køber til din mor. Her kan du se nogle gode bud på, hvad du kan give din mor i mors dags gave, som hun kan få glæde af i hverdagen i hjemmet:

  • En ny lampe
  • Pyntefigurer
  • Persienner
  • Pyntepuder og tæppe til sofaen
  • Vægpynt

Fornyelse frisker hjemmet op. Derfor behøver der egentlig ikke at være et decideret ønske om en speciel ting, da det altid er lækkert at få noget nyt at se på i dagligdagen.

Har hun noget, som er et arvestykke eller som hun er virkelig glad for, så skal du selvfølgelig ikke købe noget, der skal erstatte det. Ellers er der mere eller mindre frit spil.

Køb en ny og moderne lampe eller pynt til stuen

En ny lampe kan få stuen til at se meget mere moderne ud. Er hendes lampe ved at have end el år på bagen, så kan du jo prøve at se, om der er nogen, der passer til hendes stil.

Pyntefigurer kan altid pryde hjemmet, og så har de ofte et godt minde med sig, da de er symbolet på den begivenhed, som hun har fået dem.

Det kræver selvfølgelig at din mor er typen, der elsker pynt og nips.

Giv din mor praktiske persienner i mors dags gave

Vil du give din mor noget, som hun måske ikke lige tænker på som et gaveønske, men som vil være meget praktisk at have i hjemmet, så kan du købe nogle persienner til hende.

Mange bliver irritable, når solens stråler går ind i tv-skærmen eller computerskærmen, men det er ikke lige noget, man tænker over, når der skal tænkes i ønsker.

Gardiner er sjældent særlig effektive til at løse dette problem, men persienner er derimod ganske effektive. Persiennerne kan nemlig justeres, så de enten sænker belysningen udefra eller afskærmer den helt.

Og så er persienner neutrale og passer derfor ind over alt. Her kan du finde persienner til skarpe priser.

Find et lækkert tæppe og puder til sofaen eller et flot billede til væggen

Nye pyntepuder og tæppe til sofaen frisker sofagruppen op. Går du efter denne type gave, så vælg et dejlig blødt og vamset tæppet.

Vægpynt kan også altid bruges. Det kan være et flot maleri, et billede af familien eller hvad man nu lige synes.

Find flere ideer til morsdagsgaven her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =